Απαντώντας στις προκλήσεις

Η αγορά μεταβάλεται συνεχώς. Η συμπεριφορά των πελατών σας έχει αλλάξει. Μέσω των υπηρεσιών που προσφέρω, θα σας βοηθήσω να επαναπροσδιορίσετε την στρατηγική σας, να βελτιώσετε τις επιχειρηματικές επιδόσεις, να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και να πετύχετε τους στόχους σας και την ικανοποίηση των πελατών σας.

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οποιαδήποτε επιχειρηματική βελτίωση δεν είναι εφικτή, αν δεν υπάρχει κατανόηση του τι δουλεύει, τι δεν δουλεύει, τι είναι αυτό που λείπει και τι πρέπει να σταματήσει να δουλεύει. Οι διαγνωστικές εργασίες είναι το πρώτο βήμα οποιασδήποτε βελτιωτικής κίνησης.

Η διάγνωση μαζί με την ανάλυση είναι οι πιο ολοκληρωμένοι τρόποι για να αποκτήσει κάποιος εικόνα, γνώση και κατανόηση των θεμάτων που απασχολούν μία επιχείρηση. Μόλις αποκτηθεί αυτή η γνώση, είναι πολύ πιο εύκολο και αποτελεσματικό να βγούν συμπεράσματα για το τι πρέπει να γίνει ακριβώς. Κατά τη διεργασία αυτή, αξιολογούνται οι επιδόσεις κρίσιμων τομέων της επιχείρησης μέσω δομημένων συνεντεύξεων και εργαλείων ανάλυσης. Στην συνέχεια και βάσει των αποτελεσμάτων των διαγνωστικών εργασιών και αναλύσεων, συντάσσονται οι προτάσεις βελτίωσης.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Ο χειρότερος εχθρός οποιασδήποτε επιχείρησης είναι η έλλειψη κατεύθυνσης. Χωρίς αυτή, είναι σχεδόν αδύνατο να επιτευχθεί απόδοση. Η επιχειρηματική στρατηγική θα σας βοηθήσει στην κατεύθυνση που θέλετε να δώσετε στην επιχείρησή σας, είτε σχετίζεται με την ανάπτυξή της, ή την σταθεροποίησή της. Είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουμε βάσει ενός συγκεκριμένου σχεδίου. Ας μετατρέψουμε τις προθέσεις σας σε αποτελέσματα!

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Κάθε επιχείρηση ευελπιστεί στην απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για να μπορέσει να διαφοροποιηθεί στα μάτια των πελατών της. Με την συνδρομή μου θα μπορέσετε να γλιτώσετε χρήματα, να αυξήσετε την κερδοφορία σας, να αυξήσετε την ρευστότητά σας και να μειώσετε τις ανάγκες σας σε στοιχεία του ενεργητικού.

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ

Οποιοδήποτε σχέδιο αν δεν υλοποιηθεί, παραμένει ένα σχέδιο σε κάποιο συρτάρι του γραφείου σας. Η υλοποίηση είναι από τα (πιο) βασικά συστατικά της επιτυχίας σας και της επίτευξης των στόχων σας. Με την εποπτεία και την εμπλοκή μου σε συγκεκριμένες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, μειώνεται σημαντικά το ρίσκο της αποτυχίας σας.

Μπορείτε να αξιοποιήστε την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου στη διαχείριση των λειτουργικών πόρων της επιχείρησης σας (ανθρώπους, δομές, διαδικασίες και συστήματα). Θα “μεταφράσω” το όραμά σας, την αποστολή σας, τους στρατηγικούς σας στόχους και τις πρωτοβουλίες σας σε συγκεκριμένα προγράμματα δράσεων για όλη την επιχείρηση.

Τα εργαλεία και οι μεθοδολογίες του μάνατζμεντ που χρησιμοποιώ είναι δοκιμασμένα επί σειρά ετών από τις πιο πετυχημένες επιχειρήσεις στον πλανήτη και προσαρμοζμένα να καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

1-on-1 COACHING

Τα προγράμματα coaching που προσφέρω είναι για τον/την σοβαρό/ή επιχειρηματία. Αυτόν/ην που είναι αφοσιωμένος/η στην αλλαγή, την ανάπτυξη, τον περισσότερο έλεγχο και τη βιώσιμη κερδοφορία. Είναι μια ολιστική επιχειρηματική προσέγγιση – για μια επιχείρηση που λειτουργεί για ΕΣΑΣ!

Ένας καλός coach θα κάνει  τις σωστές ερωτήσεις και θα αμφισβητήσει το κατεστημένο που συχνά εμποδίζει μια επιχείρηση. Αλλά για πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αυτό  δεν είναι αρκετό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχει πρακτική επιχειρηματική γνώση, δοκιμασμένες μεθόδους και μυστικά για τη δημιουργία κέρδους, ανάληψη ευθύνης και πολλά άλλα.

Δίνω έμφαση στη συνολική επιχειρηματική βελτίωση. Ως εκ τούτου, εστιάζω στον προγραμματισμό, την αύξηση των εσόδων, τη δημιουργία ομάδας, τη λειτουργική απόδοση και την κερδοφορία. Ο συνδυασμός του coaching με την συμβουλευτική συμβάλλει επίσης στην κάλυψη των κενών μεταξύ της γνώσης και της πράξης.

Η εγγύηση μου. Η απόσβεση του coaching γίνεται σχετικά γρήγορα. Με την απόλυτη δέσμευσή σας και το αποδεδειγμένο σύστημά μου, το αυξημένο κέρδος στην επιχείρησή σας θα πληρώσει για το μηνιαίο σας πρόγραμμα εντός 90 ημερών! Αν όχι, ο επόμενος μήνας είναι εντελώς δωρεάν. Και ναι, το θέτω γραπτώς!

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κάποιες διεργασίες απαιτούν προχωρημένες δεξιότητες και αρκετό χρόνο για την ολοκλήρωσή τους, πράγματα που μπορεί να μην υφίστανται στην επιχείρησή σας. Ενώ η πληροφόρηση που παρέχουν είναι απαραίτητη στη λήψη μιας σωστής απόφασης, πολλοί δεν αφιερώνουν ή δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθούν και βασίζονται καθαρά στη διαίσθηση και στην τύχη. Μπορώ να σας απαλλάξω από αυτές τις χρονοβόρες εργασίες μέσω της υποστήριξης που παρέχω.

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Πως μπορώ να ξεκινήσω